Περιστατικά

Ολική Αποκατάσταση Στόματος

Αποκαθιστώντας την Αισθητική του Χαμόγελου

Η 41χρονη αυτή ασθενής ηταν δυσαρεστημένη με την όψη των άνω δοντιών της.

Το μεταλλικό όριο των παλιών μεταλλοκεραμικών στεφανών ήταν εμφανές και το χρώμα της παλαιάς πορσελάνης ήταν αρκετά κίτρινο.

Η νέα μεταλλοκεραμική γέφυρα που κατασκευάστηκε, αποκατέστησε την αισθητική ισορροπία του χαμόγελου και επανέφερε την αυτοπεποίθηση της ασθενούς.

Αποκατάσταση Μιας Βαρειά Φθαρμένης Οδοντοφυίας

Η ασθενής της φωτογραφίας (65 ετών) προσήλθε στο ιατρείο παραπονούμενη για δυσκολία στη μάσηση. Ηταν επίσης δυσαρεστημένη με την όψη που είχαν τα φυσικά της δόντια.

Είχε επί χρόνια παραμελήσει την στοματική της υγεία με αποτέλεσμα πολλαπλές εξαγωγές των πίσω δοντιών της και φθορά των μπροστινών.

Το στόμα της αποκαταστάθηκε με μεταλλοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες στα άνω δόντια και στα κάτω πρόσθια, ενώ στην κάτω γνάθο τοποθετήθηκε επίσης μια μερική οδοντοστοιχεία με άγκιστρα.

Μετά το πέρας της θεραπείας, η όψη του στόματος είχε βελτιωθεί δραματικά και η ίδια ανέφερε οτι πλέον μπορούσε να μασήσει όλες τις τροφές χωρίς περιορισμούς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ολοκληρωμένη περίθαλψη χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα και εξατομικευμένα πλάνα θεραπείας για τις ανάγκες εκάστοτε ασθενή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτ - Παρασκευή 09.00 - 21.00